EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master UPB - MANAGEMENTUL ORGANIZAȚIILOR EDUCAȚIONALE_EduMNC

Club de vacanță în Limba Franceză

24/03/2021

Dragi copii, Institutul Francez din România vă invită să participați la Clubul de vacanță de primăvară în limba franceză.

Dacă ai între 4-6 ani, 7-9 ani, 10-13 ani, iți place limba franceză și vrei să afli cât mai multe despre secretele ei, te poți înscrie la cursurile online, pe Zoom, organizate în perioada 5-9 aprilie 2021 de către L’Institut Français de Roumanie.

Obiectivul principal al acestui program este dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză.

Vor fi grupe de maxim 8 participanți, selectați după nivelul de cunoștințe, în urma unui test simplu de plasare. Cursurile se vor desfășura de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 11:30. Prețul acestei aventuri lingvistice este de 270 lei.

Înscrierile le vor face părinții în perioada 22 - 30 martie, prin completarea acestui formular https://vu.fr/InscriereClubdeVacanta.

O săptămână colorată… asta li se pregătește micilor artiști care vor participa la aventura clubului de vacanță, cu activități interactive de divertisment organizate online în jurul unui proiect pedagogic axat pe dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză.

Pentru mai multe detalii, intrați aici.

 

MNC