EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master UPB - MANAGEMENTUL ORGANIZAȚIILOR EDUCAȚIONALE_EduMNC

Curs acreditat de educație financiară pentru profesorii
de Educație socială, clasa a VIII-a

06/04/2021

Personalul didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina Educație socială elevilor de clasa a VIII-a se pot înscrie la IBR, începând cu luna aprilie 2021, conform informațiilor afișate pe site-ul instituției www.ibr-rbi.ro. În urma absolvirii acestui curs cu o durată de 40 de ore, profesorii vor obține 10 credite profesionale transferabile. Formatorii cadrelor didactice sunt profesori de economie.

Acest demers instituțional public-privat, prin intermediul căruia profesorii sunt formați pentru a preda noțiuni de educație financiară, reprezintă piatra de temelie pentru dobândirea de cunoștințe economico-financiare de către elevii claselor a VIII-a și pentru îmbunătățirea comportamentului financiar.

Acesta este un curs gratuit acreditat  susținut de Ministerul Educației și Cercetării, Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Institutul Bancar Român, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare.

Grupul țintă al acestui curs îl reprezintă personalul didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina Educație socială elevilor de clasa a VIII-a.

Începând cu anul de studiu 2020-2021, educația financiară a devenit materie obligatorie pentru elevii clasei a VIII-a, fiind cuprinsă în disciplina Educație socială.

Cursul se va desfăşura pe parcursul a 40 ore, în format online sincron, în datele de 7, 8, 14, 15 Mai, conform programului prezentat de IBR.

Cursul se va finaliza cu examen online în data de 28 mai 2021.

IMPORTANT!

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click aici.

 

MNC