EduMNC

Indiferent dacă sunteți la nivel de începător, elementar, intermediar sau avansat, aici găsiți cursul de care aveți nevoie. Aflați mai multe despre cursuri și contactați-ne pentru a vă alătura grupului corespunzător.

Participă la cele mai bune cursuri

 Engleză / Franceză
orice nivel

       Edu apps
pentru profesori

Instrumentele digitale nu sunt un scop, ci un mijloc. Viitorul este digital, iar aceste instrumente/aplicații pot rezolva multe dintre problemele educației.  Prin urmare, este esențial să acordăm timp și efort pentru a explora cele mai bune modalități ce pot fi puse în slujba educației.

Avantajele noastre

Certificare cursuri

Profesorii sunt certificați pentru a ne asigura că veți obține cea mai bună experiență.

Profesori atestati

La sfârșitul cursului, toți participanții noștri primesc certificate de formare/ participare/finalizare/absolvire.

Vă așteptăm online!

Înscrieți-vă la cursurile noastre specifice sau participați la cursurile masive online gratuite! 

Ce cursuri oferim

EduMNC oferă lecții de grup/personale de engleză/franceză/aplicații digitale educaționale pentru toate vârstele și nivelurile de cunoștințe.

Engleză/Franceză pentru începători

Engleză/Franceză pentru intermediari

Engleză/Franceză pentru avansați

Engleză/Franceză pentru copii

Engleză/Franceză pentru afaceri

Aplicații digitale educaționale pe înțelesul tuturor

"Predarea online nu a fost niciodată atât de ușoară și de distractivă. Cursurile sunt adaptate pentru orice nivel, iar rezultatele se văd în satisfacția cursanților."

”Sunteți, cu adevărat, ceea ce are nevoie orice elev: un profesor bine pregătit, cu lecții bine organizate și cu metode de predare gândite cu drag și pasiune. Vă mulțumesc pentru răbdare și pentru faptul că ați știut cum să mă îndrumați! Dupa orele cu dumneavoastră, verdele a devenit culoarea mea preferată!” (Marius Alexandru)

”Tot ce pot să spun e că eu am învățat franceză doar de dragul dumneavoastră!🤗”(Mihaela Chirilă )

”Doamna profesoară, ați rămas unul dintre profesorii mei de suflet! Știți să combinați mai multe stiluri, să vă faceți lecția cât mai interesantă, folosiți diferite mijloace pentru a capta atenția, pur și simplu faceți să adorăm materia și să o învățăm din clasă. Ați știut întotdeauna să impuneți respect, dar în același timp și să vă împrieteniți cu elevii dvs. Îmi amintesc cu drag de renumita pisică verde din propozițiile dvs(pe care am găsit-o până la urmă, pe Vasilică încă nu). Îmi este dor să îmi fiți profesoară! Un om minunat, mereu cu zambetul pe buze, care pune pasiune în ceea ce face. Ați fost, sunteți și veți rămâne un profesor de nota 10 și dulce ca mierea! 🍯❤”(Rebeca Mitroi)

”Profesoara în care am avut încredere, examenul la facultate, la limba engleză, al băiatului meu a fost trecut cu succes. O profesoară extraordinară, un om deosebit!❤”(Cristina Stefan )

”Dacă ar exista o secțiune unde ar fi expuși profesorii perfecți, cu siguranța meritați primul loc. Un model de profesor deschis, comunicativ, un profesor pasionat de ceea ce face și care știe să mențină legătura cu elevii săi. Ați fost, sunteți și o sa fiți exemplul meu de profesor. V-am admirat din prima secundă și sper ca viitoarele generații să vă prețuiască și să găsescă în dumneavoastră un sprijin emoțional și educativ.❤️” (Alexandra Mihaela Brebenel )

 ”Un model, atât ca profesor, cât și ca om!

De admirat pentru inteligență, determinare, pasiunea pentru meseria pe care ați ales-o și pentru toți elevii pe care i-ați îndrumat și format. Sunt mândră că sunt unul dintre ei! ❤” (Dana Andreea)


”Bonjour, madame! 💝 Pentru mine, sunteți unică! 🎀 Nu cred că voi întâlni vreodată un profesor care să-mi capteze atât de mult atenția și să mă fascineze precum o făceați dumneavoastră! Încă îmi este dor de orele de franceză! 🎀 Sunteți un exemplu în adevăratul sens al cuvântului, un profesor în care am găsit întotdeauna sprijin, aș putea spune chiar un prieten pe care ți-ai dori să-l ai alături toată viața! 🎀 Când mă gândesc la dumneavoastră, doar cuvinte de laudă și de mulțumire îmi vin în gând! 🎀 Mă bucur din tot sufletul că am avut prilejul să vă fiu elevă! 🎀 Merci beaucoup pour tout ce que vous avez fait pour moi! 🎀” (Cristiana Daniela Roșu)

”Pot spune că pentru familia noastră munca ta a fost una încununată cu succes, nu e de colea un Cambridge C1 luat fără emoții, dincolo, desigur, de toată informația adunată și consolidată în toată această perioadă, pentru care aducem mulțumirile de rigoare.  Spor la tot lucrul cel bun!”(Stanciu Victor Aurelian)

 

”Doamna profesoară, nu am cuvinte să vă spun cât de importantă ați fost pentru mine! Ați fost și veți rămâne profesoara mea preferată! Așteptam orele dumneavoastră cu cea mai mare plăcere pentru că mereu ați știut cum să le faceți interesante.             

Nu v-am văzut niciodată posomorâtă la oră, mereu zâmbeați și mă făceați să mă simt atât de bine, încât nu îmi mai doream ca ora să se termine. Făceați mereu ca cele mai grele lucruri să mi se pară ușoare. V-am admirat mereu și ați fost un model pentru mine! Sunteți extraordinară și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine! Vă iubesc și îmi este foarte dor de dumneavoastră! ❤🥰”(Emanuela Mitroi)

Accesează cursuri limba engleză

Accesează cursuri edu apps

Cursurile video 
le puteți urmări accesând 
contul nostru de YouTube.

 ABONARE YOUTUBE

 ABONARE YOUTUBE

START ÎNSCRIERI

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

 

Filozofia mea 

 

"A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai mulți este cercetare.”

Legile lui Murphy

Accesează cursuri limba franceză

Accesează cursuri pentru instituții

Audit Lingvistic