EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master interdisciplinar francofon inovativ Technologies de la traduction automatique - UPB - FILS -

Deveniți specialist certificat Microsoft!

24/03/2022

Fie sunteți la început de drum (liceu, facultate), fie aveți deja o carieră, aceste Cursuri Microsoft GRATUITE de IT sunt bine-venite oricând. Iar dacă vă gândiți la o reconversie profesională în IT,  cursurile dezvoltate de cei de la Microsoft vă vor fi de un real folos.

De ce să alegi să lucrezi în IT ? Sau de ce să știi cât mai multe din acest sector de activitate?

  • întotdeauna va fi nevoie de IT. Este un domeniul în continuă dezvoltare în România (și în toată lumea). Tot mai multe companii își măresc amprenta IT și implementează tehnologii din ce în ce mai avansate în acest sector;
  • este  o ”materie” pe care, în general, o înveți de unul singur. Aceste tehnologii sunt mult prea noi, prea variate și în perpetuă schimbare pentru a fi predate în școală sau la facultate. Se învață prin forțe proprii. ”Te duci” la cursuri punctuale, experimentezi singur în timpul liber, pornești de jos într-o companie și înveți din mers. Cu alte cuvinte, e ceva accesibil oricui care are puțină bunăvoință și dorință de cunoaștere, dar mai ales, de a fi la zi cu tehnologia.

Evident, companiile care dezvoltă aceste tehnologii au tot interesul să instruiască oameni care să le utilizeze. Microsoft este în top în acest domeniu în România, oferind în mod regulat cursuri virtuale gratuite despre tehnologiile sale, iar de multe ori acestea includ și certificări, un atu la angajarea într-o companie.

Programul Microsoft Virtual Training Days include astfel de cursuri, iar cele pentru luna aprilie sunt deja planificate. Cursurile se desfășoară pe platforma Microsoft Teams, în limba engleză, cu subtitrare în română, dacă e nevoie.

Participarea este gratuită, trebuie doar să vă înscrieți.

Sunt 5 serii de cursuri: Azure, Security, Power Platform, Microsoft 365, Dynamics 365, fiecare serie cu diverse module ce pot fi accesate. Citiți descrierea fiecăruia în parte și, în caz că sunteți interesat, vă înscrieți pentru participare.

Spre exemplu, Azure este serviciul de cloud computing pe care se poate rula  cam orice, fiind folosit ca fundație pentru nevoile companiilor de diverse tipuri. Se poate spune că este una dintre tehnologiile de la baza lumii moderne.

Dacă intrați pe cursuri și le citiți descrierea, veți vedea că multe dintre ele se adresează începătorilor, depinde doar ce anume vizați.

Mai mult, nu doar cursul este gratuit, la final este oferită gratuit și certificarea corespunzătoare.

Intră aici pentru a vizualiza oferta de cursuri.

 

MNC