Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele sunt originale!!!

 

Filozofia mea 

 

"A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai mulți este cercetare.”

Legile lui Murphy

 

   

   EduMNC

Scop

Acest curs online își propune să facă engleza mai atractivă, mai prietenoasă și mai ușor de înțeles pentru toată lumea. Dacă sunteți dispuși să învățați o limbă străină, engleza în acest caz / ESL – (English as a Second Language), acest curs este potrivit pentru dvs.

Materiale profesionale

Rețineți că toate materialele sunt foarte atent selectate și adecvate pentru scopul acestui curs online.

Structura cursului

Acest curs online este împărțit în 12 module, fiecare dintre ele conținând lecții specifice pentru citit, scris, ascultat și vorbit.

Conținutul fiecărei lecții ale modulului ar trebui studiat pe durata a 3 ore. Este indicat să petreceți 30 de minute pentru informațiile noi ale lecției, 2 ore pentru aplicații / activități de învățare și 30 de minute pentru revizuirea bazei dvs. de cunoștințe.

Public țintă (peste 10 ani)

Acest curs se adresează oricui dornic să învețe engleza (de la zero sau nu). Designul cursului îl face accesibil tinerilor studenți, adolescenților dar și adulților.

Nivelurile A1 - A2 +

Elementar până la Pre-Intermediar

ÎNCEPE CURSUL

STRUCTURA CURSULUI

 

 

Gramatică: To be și Have/Have Got – formele de present, exprimarea posesiei, articolul nehotărât și hotărât, WH-questions, the genitive

Vocabular: formule de salut, informații personale, țări, naționalități, membrii familiei, numerele de la 1 la 30 (39), culori

La încheierea acestui modul vă veți putea prezenta pe dvs. sau pe altcineva, veți vorbi despre familie, interacționând pe conținuturile studiate.

 

 

Gramatică: Present Tense Simple, pronumele demonstrative, pluralul substantivelor

Vocabular: activități obișnute, meserii, zile, luni, anotimpuri

La încheierea acestui modul veți putea schimba informații despre rutina zilnică, veți vorbi despre meserii și activitățile pe care le presupun acestea.

 

 

Gramatică: adverbelele de frecvență, modalele Can și May

Vocabular: sporturi, hobby-uri, jocuri, numerele de la 40+

La încheierea acestui modul veți putea da informații despre abilitățile personale, veți vorbi despre ce faceți sau ce face o altă persoană în timpul liber.

 

 

Gramatică: Substantive numărabile și nenumărabile, quantifiers, Present Tense Continuous

Vocabular: feluri de mâncare, sentimente

La încheierea acestui modul veți putea vorbi despre cum vă simțiți, veți schimba informații despre cantități, expunându-vă punctul de vedere și veți putea comanda într-un restaurant.

 

 

Gramatică: Present Tense Continuous vs Present Simple Tense

Vocabular: haine, obiecte de birotică/școlare

La încheierea acestui modul veți putea schimba informații despre diverse activități uzuale sau de moment și veți vorbi despre garderoba dvs.

 

 

Gramatică: Există/se află, articolul zero

Vocabular: prepoziții de loc, casa, încăperile și mobilierul dintr-o locuință

La încheierea acestui modul veți putea schimba informații despre diferite obiecte din casă, vă veți putea prezenta adresa și locuința și veți putea da/cere informații de orientare spațială.

 

 

Gramatică: Past tense Simple: To be – formele de trecut; Trecutul verbelor regulate, Used to

Vocabular: locații în oraș, exprimarea timpului

La încheierea acestui modul veți putea schimba informații despre activitățile pe care le poți face în oraș, veți vorbi despre trecut.

 

 

Gramatică: Past tense Simple: Trecutul verbelor neregulate

Vocabular: numeralul ordinal, descrierea unei personae/unui obiect

La încheierea acestui modul veți putea înțelege o poveste; descrie persoane și locuri; vorbi despre date și momente exacte cand o acțiune a avut loc.

 

 

Gramatică: Gradele de comparație ale adjectivelor calificative (1)

Vocabular: animale, plante

La încheierea acestui modul veți putea compara persoane, locuri, relații; vorbi despre preferințele personale și veți putea descrie o persoană/un obiect.

 

 

Gramatică: Modalele Must și Should, Imperativul

Vocabular: corpul uman, starea de sănătate

La încheierea acestui modul veți putea primi/da reguli, sfaturi și instucțiuni, veți vorbi despre starea de sănătate a dvs. sau a celorlați.

 

 

Gramatică: Gradele de comparație ale adjectivelor calificative (2)

Vocabular: holydays,celebrations

La încheierea acestui modul veți putea compara persoane, locuri, relații, etc., veți vorbi despre sărbătorile preferate și despre aniversările personale.

 

 

Gramatică: forme de exprimare a viitorului – Will vs Going to

Vocabular: meteo, geografie

La încheierea acestui modul veți putea vorbi despre deciziile luate sau de intențiile viitoare, veți prezenta planurile de viitor și veți putea da informații despre vreme.

 

 

 

 

 

 

MODULUL 1 – My world

MODULUL 2 – Everyday life

Înapoi la cursuri disponibile