EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

OpenAI lansează ChatGPT Plus, o versiune plătită a popularului ChatGPT_EduMNC

OpenAI lansează ChatGPT Plus, 
o versiune plătită a popularului ChatGPT

02/02/2023

Este ca ChatGPT, dar mai rapid.

OpenAI a lansat recent ChatGPT Plus, o versiune plătită a chatbot-ului online de inteligență artificială. Planul de abonament pilot oferă utilizatorilor acces la ChatGPT în timpul perioadelor de vârf și la timpi de răspuns mai rapizi, dar și acces la noi caracteristici și îmbunătățiri. La un cost de 20 de dolari pe lună.

Potrivit unei declarații a unui reprezentant OpenAI, acest plan este momentan disponibil doar în SUA, dar vor fi adăugate în curând și alte țări. Utilizatorii se pot înscrie pe lista de așteptare a ChatGPT Plus și vor fi invitați în săptămânile următoare. OpenAI mai are și o listă de așteptare separată pentru ChatGPT API, destinată exclusiv dezvoltatorilor și planifică lansarea acestui serviciu în viitorul apropiat.

Compania a adăugat că "explorează activ opțiunile pentru planuri mai ieftine, planuri pentru afaceri și pachete de date pentru mai multă disponibilitate".

Versiunea cea mai larg utilizată a lui ChatGPT a fost lansată în decembrie 2022 și a adus deja unele schimbări destul de sofisticate modului în care mulți dintre noi trăiesc și lucrează. Acesta ajută oamenii să își găsească parteneri, să scrie eseuri și chiar să creeze malware (ceea ce nu este tocmai bine). Este și etichetat cu probleme etice și creșterea sa - fără a fi îngrădit de reguli - îi îngrijorează pe unii oameni.

Sursa: mashable.com

 

MNC