EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master interdisciplinar francofon inovativ Technologies de la traduction automatique - UPB - FILS -

Proiectul CRED selectează formatori 
pentru Resurse Educaționale Deschise

05/04/2022

Proiectul CRED - „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” lansează un apel de selecție pentru funcția de formator RED (Resurse Educaționale Deschise).

Tot ce trebuie să faceți este să accesați adresa www.educred.ro/red, selectați meniul „Înscriere formatori” și completați formularul aferent regiunii în care vă desfășurați activitatea, până la data de 3 mai 2022.

 

De asemenea, puteți să contactați sau să accesați site-ul Casei Corpului Didactic din regiunea în care vă desfășurați activitatea pentru a obține detaliile necesare completării dosarului de înscriere.

 

Activitatea viitorilor formatori RED, selectați în urma acestui apel, se va desfășura în intervalul lunilor iunie 2022 – martie 2023.

 

Absolvenții cursurilor de formare CRED au deja cunoștințe consolidate despre elaborarea și utilizarea RED, aceștia fiind primii încurajați să își depună candidatura.

De la bun început proiectul CRED și-a asumat misiunea și rolul de a se constitui într-un real sprijin pentru sistemul educațional românesc, contribuind astfel în mod esențial la evoluția și la transformarea acestuia.

 

 

MNC