EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master UPB - MANAGEMENTUL ORGANIZAȚIILOR EDUCAȚIONALE_EduMNC

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

10/04/2021

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti - SSMB organizează în data de 22 mai 2021, fizic, la Centrul Expozițional Romexpo, SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

Perioada de înscriere la Simularea Examenului de Admitere la Medicină, ediția a XII-a  este între 09.04.2021 – 07.05.2021.

În primul rând, pentru a se înscrie la Simulare, participanții trebuie să își creeze un cont pe site-ul oficial al Simulării, la secțiunea „Înscriere”.

Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile luate de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, Societatea Studenților în Medicină din București a hotărât să ofere participanților care nu se pot prezenta fizic din motive ce țin de natura situației epidemiologice în care ne aflăm, opțiunea de a desfășura Simularea Examenului de Admitere, ediția a XII-a, pe o PLATFORMĂ ONLINE. Aceasta este creată pentru a întruni cât mai multe din condițiile unui examen de admitere.

Simularea este singurul eveniment premergător admiterii recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină.

Prin participare, candidații au posibilitatea de a susține un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă, iar 90% dintre participanți susțin faptul că după Simulare, pregătirea lor a fost mult mai eficientă, având experiența modului în care pot fi formulate întrebările.

Totodată, simularea își propune să încurajeze participanții să descopere informații noi, ce vor putea fi aprofundate ulterior, astfel încât în ziua examenului să fie pregătiți pentru cele mai bune rezultate.

Mai multe informații găsiți aici.

Regulamentul de participare la Simularea de anul acesta este aici.

Urmăriți pagina de Facebook a SSMB pentru toate detaliile.

 

MNC