Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

 

Filozofia mea 

 

"A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai mulți este cercetare.”

Legile lui Murphy

   EduMNC

"Predarea online nu a fost niciodată atât de ușoară și de distractivă. Cursurile sunt adaptate pentru orice nivel, iar rezultatele se văd în satisfacția cursanților."

Emanuela Mitroi

 

Doamna profesoară, nu am cuvinte să vă spun cât de importantă ați fost pentru mine! Ați fost și veți rămâne profesoara mea preferată! Așteptam orele dumneavoastră cu cea mai mare plăcere pentru că mereu ați știut cum să le faceți interesante.             

Nu v-am văzut niciodată posomorâtă la oră, mereu zâmbeați și mă făceați să mă simt atât de bine, încât nu îmi mai doream ca ora să se termine. Făceați mereu ca cele mai grele lucruri să mi se pară ușoare. V-am admirat mereu și ați fost un model pentru mine! Sunteți extraordinară și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine! Vă iubesc și îmi este foarte dor de dumneavoastră! ❤🥰

Duis congue lectus vel rutrum facilisis. In hac habitasse platea dictumst. Nam accumsan libero libero, vehicula fringilla elit mattis sed. Praesent nec feugiat velit, sit amet tempor justo.

Duis congue lectus vel rutrum facilisis. In hac habitasse platea dictumst. Nam accumsan libero libero, vehicula fringilla elit mattis sed. Praesent nec feugiat velit, sit amet tempor justo.

Bonjour, madame! 💝 Pentru mine, sunteți unică! 🎀 Nu cred că voi întâlni vreodată un profesor care să-mi capteze atât de mult atenția și să mă fascineze precum o făceați dumneavoastră! Încă îmi este dor de orele de franceză! 🎀 Sunteți un exemplu în adevăratul sens al cuvântului, un profesor în care am găsit întotdeauna sprijin, aș putea spune chiar un prieten pe care ți-ai dori să-l ai alături toată viața! 🎀 Când mă gândesc la dumneavoastră, doar cuvinte de laudă și de mulțumire îmi vin în gând! 🎀 Mă bucur din tot sufletul că am avut prilejul să vă fiu elevă! 🎀 Merci beaucoup pour tout ce que vous avez fait pour moi! 🎀​​​​​​​

Lorem ipsum dolor sit amet