Cambridge Assessment English, departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge, organizează în data de 7 mai 2021 la ora 18.00 o sesiune de informare privind examenele și certificatele / calificările Cambridge English.

Webinarul va oferi toate informațiile referitoare la pregătirea pas cu pas pentru examenele Cambridge English, materialele și resursele puse la dispoziție de Cambridge Assessment și Cambridge University Press, ce pot face părinții și profesorii pentru a ajuta copiii și adolescenții în procesul de învățare, precum și recunoașterea națională și internațională a certificatelor.

Certificatele Cambridge English sunt acceptate de peste 25.000 de universităţi, angajatori şi instituţii de stat din întreaga lume. Pregătirea pentru examenele Cambridge deschide drumul către studii superioare și oportunităţi de angajare.

Pentru a putea participa la webinarul informativ gratuit, trebuie să vă înregistrați prin completarea unui formular, pe care îl găsiți aici.

 

MNC

 

29/04/2021

Webinar despre examenele și certificatele Cambridge English în Romania

legile lui murphy franceza mnc

 

   

   EduMNC

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele sunt originale!!!

 

Filozofia mea 

 

"A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai mulți este cercetare.”

Legile lui Murphy